CFGS Administració i Finances

Gestió d’entitats i clubs esportius
9

Aprenentatge vivencial, a partir de la simulació tècnica, la simulació situacional per al desenvolupament d’habilitats directives i de gestió i activitats formatives en entorns reals.

9

Formació compartida en un campus universitari amb metodologies pròpies d’aquest entorn i amb la FP d’activitats esportives.

9

Opció de FP dual en entitats del món esportiu i en empreses d’altres sectors.

9

El títol del CFGS d’Administració i Finances permet el reconeixement directe de 42 crèdits en l’accés al grau en ADE. A UManresa, aquest fet obre la porta a cursar el grau universitari en només 3 anys.

Campus Professional

CFGS Pròtesis Dentals

CFGS Administració i Finances

CFGS Educació Infantil

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
L'horari és de matí o de tarda?

Matins, de 8h a 14:30h.
L’horari lectiu a segon es redueix en el cas d’estudiants que realitzen formació dual.

Per què té un perfil de gestió de clubs esportius?

El sector de l’esport i de l’activitat física té unes necessitats i es regeix per una normativa diferent, per tant els futurs treballadors d’aquest àmbit necessiten una formació molt concreta, que no s’inclou dins el currículum habitual del cicle d’Administració i finances. Per aquest motiu, el nostre cicle aprofita les hores de lliure elecció contemplades en tots els cicles formatius per oferir un plus sobre la gestió de clubs i entitats esportives.

Com s’organitzen les classes?

Les classes s’organitzen en funció de cada mòdul. N’hi ha de molt pràctics i d’altres de més teòric-pràctics. Administració i finances és, però, un cicle que requereix del suport de certs programes informàtics essencials en el dia a dia d’una empresa. Per tant, l’ús d’ordinador és habitual en la gran majoria classes.

Quin preu té el cicle?

El preu total del primer curs del CFGS d’Administració i Finances és de 3.625€.
El pagament es pot fer de forma fraccionada, formalitzant la matrícula al juliol (475€) i abonant 10 mensualitats, de setembre a juny (315€/mes). També es pot optar per fer un únic pagament. En aquest cas s’aplica un 1% de descompte a l’import de la matrícula del curs (3.590€).

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Grau en ADE

El títol del CFGS d’Administració i Finances permet cursar el grau universitari en només 3 anys.

Necessites més informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

15 + 10 =