CFGS d'Educació Infantil

Orientat a ciència i experimentació
9

El CFGS d’Educació Infantil d’UManresa permet fer pràctiques en grups reduïts per a una formació personalitzada.

9

Laboratori de ciència per a infants de 0 a 6 anys, amb activitat oberta a escoles i famílies, que permet traslladar els coneixements teòrics a la pràctica en un context educatiu real.

9

Formació professional superior impartida en un campus universitari amb metodologies pròpies d’aquest context educatiu.

9

El títol del CFGS d’Educació Infantil permet el reconeixement directe de 44 crèdits en l’accés al grau de Mestre en Educació Infantil. A UManresa, aquest fet obre la porta a cursar el grau universitari en només 3 anys.

Campus Professional

CFGS Pròtesis Dentals

CFGS Administració i Finances

CFGS Educació Infantil

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com s'organitzen les classes?

Les classes s’organitzen amb l’objectiu de generar aprenentatges significatius i de desenvolupar les competències necessàries per a la futura professió. No es treballa amb llibres de text. El professorat organitza les sessions combinant els debats de grup, les activitats pràctiques i els treballs en grups de diferent nombre d’estudiants. Es treballen molt l’expressió oral i les competències comunicatives, per tant les exposicions tenen força pes a  les sessions. Les classes teòriques sempre estan combinades amb parts pràctiques i de reflexió conjunta.

L'horari és de matí o de tarda?

L’horari lectiu és únicament de matí, de 8:30h a 15:30h. Puntualment, durant el curs, pot haver-hi alguna proposta interessant en jornada de tarda (16h a 19h), així com jornades educatives. En aquests casos es proposa l’opció de poder-hi participar i es comptabilitzen com a hores lectives.

Quin és el preu del cicle?

El preu total del primer curs del CFGS d’educació infantil és de 3.676€.
El pagament es pot fer de forma fraccionada, formalitzant la matrícula al juliol (476€) i abonant 10 mensualitats de setembre a juny (320€/mes). També es pot optar per fer un únic pagament. En aquests casos s’aplica un 1% de descompte a l’import de la matrícula del curs (3.640€).

On es fan les pràctiques?

Les pràctiques es fan en períodes tancats i a jornada complerta (màxim 8 hores al dia). Quan es fan les pràctiques, no es fan classes presencials al campus professional.

Les pràctiques es realitzen en diferents períodes al llarg del curs. Hi ha un primer període durant el segon trimestre de primer, just abans de Setmana Santa, d’unes 100 hores. Les altres pràctiques es pacten individualment amb cada estudiant. Generalment es proposa que es realitzin en els mesos de juny i juliol, una vegada finalitzat el primer curs, o bé durant el setembre, abans d’iniciar el segon curs. Les persones que tinguin hores pendents les podran anar completant els divendres de tot el curs, ja que no hi ha classes presencials.

Les pràctiques es fan tant a escoles bressol, com a escoles de segon cicle d’educació infantil, en les quals es fa reforç a les aules de 3 anys. Des del Campus Professional oferim la possibilitat de fer pràctiques en centres de qualitat educativa, però sempre valorem les propostes que fan les estudiants. Si els centres que proposen garanteixen la qualitat educativa, hi signem un acord de pràctiques.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Lab 0_6

L’alumnat del CFGS d’Educació Infantil realitza activitats pràctiques al Lab 0_6, un centre d’experimentació en ciència per a infants de 0 a 6 anys.

Necessites més informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

4 + 5 =