CFGS Pròtesis Dentals

9

El CFGS de Pròtesis Dentals d’UManresa permet fer pràctiques en grups reduïts per a una formació personalitzada.

9

Instal·lacions àmplies i ben equipades, amb més de 300m2 de laboratoris protètics. Cada estudiant té un espai de treball propi, tant al laboratori com a l’aula CAD.

9

Modalitat dual en la qual l’estudiant pot optar a realitzar part de la formació en un laboratori dental.

9

Formació professional superior impartida en un campus universitari amb metodologies pròpies d’aquest context educatiu.

Campus Professional

CFGS Pròtesis Dentals

CFGS Administració i Finances

CFGS Educació Infantil

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com s'organitzen les classes?

A principi de curs s’estableixen els dos grups. Per formar-los es té en compte si els estudiants treballen o si són de fora, entre altres criteris. La repartició de grups no ha generat mai cap problema. El més important és poder treballar amb grups reduïts.

Pel que fa al funcionament horari, el grup A comença fent la part pràctica al laboratori mentre el grup B encara no ha arribat. A les 15h coincideixen ambdós grups fent la part teòrica i quan el grup A marxa, el grup B fa la part pràctica.

L’horari no és cada dia exactament igual, ja que varia depenent de l’assignatura. El mes de setembre tots els estudiants fan el mateix horari, de 15h a 20:30h. Els grups comencen a fer horaris diferents a partir d’octubre, un cop les classes ja han començat a rodar.

L'horari és de matí o de tarda?

L’horari és de tarda. S’estableixen dos grups de pràctiques (A i B).
El grup A té l’horari de 13h a 18:30h i el grup B de 15h a 20:30h.

Quin preu té el cicle?

El preu total del primer curs del CFGS de pròtesis dentals és de 4.888€. 

El pagament es pot fer de forma fraccionada, formalitzant la matrícula al juliol (588€) i abonant 10 mensualitats de setembre a juny (430€/mes). També es pot optar per fer un únic pagament. En aquest cas s’aplica un 1% de descompte a l’import de la matrícula del curs (preu total: 4.840€). 

Quina importància té la tecnologia al cicle?

El món de les pròtesis dentals és cada vegada més digital, de manera que els estudiants que surtin del Campus Professional UManresa han de ser capaços de poder treballar en un entorn totalment analògic, totalment digital o en una situació en la qual convergeixin els dos models.

De cara al primer curs es treballa sobretot de manera analògica per poder treballar les bases. A finals de primer curs es fa una introducció al món digital de 20 hores de durada. A l’inici del segon curs es comencen a barrejar les dues disciplines. En total, un cop acabat el cicle s’han d’haver realitzat unes 300 hores de formació de CAD-CAM.

Disposem d’una aula on tots els estudiants disposen d’un ordinador per treballar individualment. Tant als laboratoris com a l’aula de CAD-CAM sempre es treballa en grups reduïts. El grup sencer només estarà junt durant les hores de formació teòrica.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Necessites més informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

4 + 7 =