Doble grau en Podologia i Fisioteràpia

9

Seguiment personalitzat que inclou l’adaptació de les activitats acadèmiques, si cal, per millorar el rendiment de l’estudiant i l’aprofitament de l’itinerari formatiu.

9

Els estudiants que segueixen aquest doble itinerari es graduen amb tot el bagatge de competències i coneixements que permeten l’exercici complet tant de la fisioteràpia com de la podologia.

9

El coneixement profund de la biomecànica de les extremitats inferiors fa dels podòlegs millors fisioterapeutes.

9

El domini en la valoració i el tractament de les alteracions del moviment fa dels fisioterapeutes millors podòlegs.

Què diuen els alumnes d’UManresa?

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com es fan les classes?

La nostra metodologia afavoreix la integració dels coneixements a l’aula, combinant la teoria, la pràctica reflexiva i la simulació. Des d’una base teòrica, l’estudiant adquireix unes competències pràctiques a través de la realització d’entrenament de l’exploració física de l’extremitat inferior i de la postura global de l’organisme.

En l’itinerari de podologia és bàsic el treball en el taller d’ortopodologia, on es realitzen gran quantitat de dispositius terapèutics per a l’extremitat inferior. Pel que fa a la cirurgia podològica, l’estudiant té una sèrie d’experiències, en forma de sessions teòricopràctiques, que li permeten conèixer la globalitat del procés quirúrgic. Aquest aprenentatge afavoreix el desenvolupament de les pràctiques clíniques i permet l’aplicació de tots els coneixements i habilitats, prèviament treballats, en els pacients reals.

L’activitat pràctica es desenvolupa a la unitat de podologia de la Clínica Universitària, una unitat que compta amb tres box de quiropodologia, dos d’exploració biomecànica amb gravació d’alta velocitat i utilització d’escàners, taller d’ortopodologia i quiròfan propi per a la realització de cirurgia podològica.

En l’itinerari de fisioteràpia, les classes teòrico-pràctiques s’imparteixen a l’edifici FUB3, un edifici de recent rehabilitació, amb llum natural i lliteres hidràuliques a tots els espais formatius. El professor “demostra” una determinada maniobra i els estudiants la practiquen. També són espais per treballar el raonament clínic amb resolució de casos.

Per què és millor fer el Doble Grau i no els dos graus per separat?

El doble grau t’ofereix la possibilitat de fer simultaneïtat d’estudis per tal que puguis aconseguir dues titulacions en només cinc anys i mig. Es reconeixen 96 crèdits i al llarg de tot l’itinerari se’n fan 384.

L'horari és de matí o de tarda?

Horari de matí i alguna tarda, segons el semestre. L’horari lectiu de l’itinerari de podologia és únicament de matí, de 9h a 13h, i el de fisioteràpia és de tarda, de 16h a 20h. Entre una i tres tardes, segons el semestre.

Per què es recomana fer el doble grau?

Els dos graus tenen una alta complementarietat professional.

El coneixement profund de la biomecànica de les extremitats inferiors que té el podòleg et converteix en un millor fisioterapeuta i el domini en la valoració i el tractament de les alteracions del moviment del fisioterapeuta et fa un millor podòleg.

Les dues titulacions t’obren portes al món de la medicina de l’esport.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Centre d'Innovació en Simulació

Els estudis de Fisioteràpia utilitzen la simulació com a eina d’aprenentatge. La recreació d’escenaris complexos permet posar l’alumnat en situacions molt semblants a les que han d’afrontar en el seu dia a dia.

Necessites més informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

5 + 5 =