9

Programa Prèmium, voluntari i gratuït, que inclou formació en anglès des de primer curs, estades remunerades a les empreses des de segon i formació en un segon idioma estranger, a partir de tercer curs.

9

Entrenament d’habilitats de gestió i directives a través de casos simulats al llarg de tots els estudis.

9

Participació dels estudiants en projectes de desenvolupament d’empreses per aprendre a través de casos pràctics i reals.

9

Ensenyament connectat amb la realitat empresarial, la qual cosa facilita la posterior incorporació al món del treball de tot l’alumnat. Els graduats en ADE a UManresa tenen un grau d’inserció laboral del 100%.

Descobreix el programa Prèmium dels estudis d’ADE

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Testimonis d’alumnes

En acabar el batxillerat, em vaig matricular al grau en ADE en una universitat pública. Ben aviat, però, em vaig adonar que no era com m’ho havia imaginat: aules plenes de gent, classes teòriques, cap connexió amb la realitat. Superar el primer curs em va costar molt. Un dia, passejant per Igualada, vaig veure un anunci en un bus: ” Vine a fer ADE a UManresa”, deia. I per què no?, vaig pensar. El curs següent, m’hi matriculava.

Vaig recuperar la motivació i vaig graduar-me amb bones notes. Els grups reduïts, les sessions de simulació per entrenar habilitats directives i l’enfocament pràctic dels continguts em van permetre tornar a trobar el sentit al que aprenia.

Clara Marquilles

Graduada en ADE a UManresa

El bagatge previ del CFGS en Administració i Finances em va facilitar molt l’aterratge al món universitari. Arribes amb una bona base de comptabilitat i això es nota a l’hora de seguir les classes. Amb les matemàtiques, ja és una altra cosa. Hi has de posar més el coll, però sempre trobes un company que ve de batxillerat que et dóna un cop de mà.

Els anys d’estudi a UManresa m’han passat volant. Des de la proximitat, tot és més fàcil i, sobretot, més àgil i ràpid. I el que és més important: estudiar a prop de casa em permet aprofitar al màxim el meu temps. Com a mi m’agrada!

David Junyent

Graduat en ADE a UManresa

Vaig començar ADE en una universitat pública. No em va agradar. No encaixava. Erem molts a classe, m’avorria i em sentia desmotivada. Però estava decidida a continuar els meus estudis.

Em vaig matricular a UManresa i les sensacions van canviar des del primer dia. L’acollida va ser fantàstica: els professors no només fan classe, també t’acompanyen i t’aconsellen. Els tens a prop. A més, les activitats a l’aula van més enllà de la classe magistral. Hi ha moltes hores dedicades a la pràctica: amb simulació de situacions reals i estades remunerades a les empreses. He recuperat la motivació i això m’ajuda a aprendre més i millor.

Anna Serra

Estudiant d'ADE a UManresa

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com es fan les classes?

Són classes eminentment pràctiques per afavorir el diàleg, el debat, el treball en grup i l’exposició oral. Els estudis adopten un enfocament integrador dels diferents contextos educatius, sigui dins o fora de l’aula. La nostra metodologia afavoreix la integració dels coneixements a l’aula, combinant la teoria, la pràctica reflexiva i la simulació.
La metodologia de la simulació està íntimament integrada en la docència al llarg de tots els estudis i inclou activitats amb actors en espais preparats per reproduir situacions reals de la manera més fidel.

L'horari és de matí o de tarda?

L’horari lectiu és únicament de tarda, de 16h a 20h amb la impartició d’una assignatura diària.

Puc fer el grau en tres anys si tinc el CFGS d'Administració i Finances?

Les persones que disposen del títol de tècnic superior en Administració i Finances poden fer el grau en 3 anys. Les persones titulades en CFGS poden sol·licitar, en el moment de la matrícula, la convalidació de crèdits. Es poden convalidar fins a 42 crèdits, d’acord amb el que estableix la UVic-UCC.

On es fan les pràctiques?

Els estudiants d’ADE realitzen estades remunerades en empreses a partir del segon curs. Es tracta de períodes de 300 hores de pràctiques que es poden ampliar fins a 900 de mutu acord entre l’empresa i l’alumne. A tercer tenen l’opció de fer estades en empreses de diverses característiques (sector, dimensió, etc).
Tot estudiant ha de fer un torn de pràctiques de forma obligatòria de 300 hores de durada, excepte els que puguin acreditar una experiència laboral relacionada amb els estudis d’ADE.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Centre d'Innovació en Simulació

Els estudis d’ADE utilitzen la simulació com a eina d’aprenentatge. La recreació d’escenaris complexos permet posar l’alumnat en situacions molt semblants a les que han d’afrontar en el seu dia a dia.

Què diuen els alumnes d’UManresa?

Necessites informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

15 + 14 =

Notícies dels estudis d’ADE

9

UManresa dedica una jornada a posar en contacte estudiants d'ADE amb empreses on fer-hi pràctiques

9

Estudiants d’ADE d’UManresa participen per tercera vegada en el concurs internacional de simulació de negocis de CompanyGame

9

Els estudis d’ADE utilitzen tècniques teatrals per treballar la consciència i la gestió d’un mateix, l’empatia i les relacions

9

Estudiants d’ADE d’UManresa passen a la final de la competició d’estratègia empresarial de la Fundación MAPFRE

9

UManresa posa al dia la seva borsa de treball online que inclourà mig centenar de noves ofertes cada setmana