Grau en Fisioteràpia

9

Mètodes actuals i formació basada en el raonament clínic i l’evidència científica. Alta preparació en teràpia manual.

9

UManresa incorpora la metodologia de la simulació en la formació de fisioterapeutes per facilitar la incorporació d’actituds i aptituds professionals des del primer curs.

9

Equilibri entre la formació teórico-pràctica, amb el binomi grups reduïts i professorat amb àmplia experiència clínica vinculat a diferents àmbits assistencials.

9

El 95,6% dels graduats en Fisioteràpia d’UManresa treballen en una feina relacionada amb els seus estudis al cap de dos anys de titular-se.

Què diuen els alumnes d’UManresa?

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com es fan les classes?

La nostra metodologia afavoreix la integració dels coneixements a l’aula, combinant la teoria, la pràctica reflexiva (classes teòricopràctiques) i la simulació.

L'horari és de matí o de tarda?

Es pot escollir entre l’horari de matí (de 9h a 13/14h) o de tarda (de 15/16h a 20h). En cap cas es fa horari de matí i tarda. Les sessions de simulació i el pràcticum poden ser en un torn diferent a l’habitual, però es tracta d’activitats molt puntuals.

Podria combinar estudi i treball?

Amb els horaris i la metodologia es pot combinar estudi i treball, sempre que la feina permeti l’alumnat l’assistència a classe i la realització dels treballs grupals. Existeix la possibilitat de no realitzar tots els crèdits, fent servir l’opció de “via lenta”.

On es fan les pràctiques?

Els pràcticums es fan a partir de 2n. Tenim convenis de pràctiques en diferents tipologies de centres de Catalunya, d’altres comunitats autònomes i centres internacionals. Si l’estudiant prefereix algun centre amb el qual no tenim concert de pràctiques, establirem un conveni directament amb aquest centre.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Centre d'Innovació en Simulació

Els estudis de Fisioteràpia utilitzen la simulació com a eina d’aprenentatge. La recreació d’escenaris complexos permet posar l’alumnat en situacions molt semblants a les que han d’afrontar en el seu dia a dia.

Necessites informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

11 + 4 =

Notícies dels estudis de Fisioteràpia

9

UManresa inaugura l'edifici FUB3 destinat a la formació de l'alumnat de Fisioteràpia. Els nous espais disposen de 3.572 m2 i 528 punts de formació teoricopràctica.

9

Estudiants francesos d’UManresa han ajudat estudiants de La Salle Manresa a aprofundir en la cultura francesa

9

Un estudiant de Fisioteràpia d’UManresa presenta una comunicació a les Jornades Francòfones de Fisioteràpia a Montpellier

9

UManresa posa al dia la seva borsa de treball online que inclourà mig centenar de noves ofertes cada setmana