Grau en Infermeria

9
Clínica universitària equipada amb la tecnologia més moderna per a la formació dels futurs professionals de la infermeria. 
9
Grups reduïts i un 65% de la formació totalment pràctica per tal que l’estudiant integri els coneixements teòrics amb les habilitats pràctiques.
9

Pràctiques en diferents àmbits i serveis assistencials per a una visió àmplia dels diferents entorns de treball de la infermeria.

9

Simulació clínica des de 1r curs per incorporar actituds i aptituds professionals a més de coneixements teòrics.

Què diuen els alumnes d’UManresa?

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com es fan les classes?

Amb un 65% de la formació totalment pràctica, utilitzem diferents metodologies per tal que l’estudiant integri els coneixements teòrics amb les  habilitats pràctiques i les actituds necessàries per ser un bon professional. Treballem amb l’aprenentatge basat en problemes, l’estudi de casos, l’aprenentatge servei i la simulació. Totes tenen en comú el fet de posar l’estudiant en el centre de l’aprenentatge. 

L'horari és de matí o de tarda?

L’horari lectiu (teoria) és únicament de matí, habitualment de 8.30h a 14h. La jornada de pràctiques és d’entre 7 hores i 7 hores i mitja al dia i es realitzen en torn de  matí i/o tarda en funció del lloc de pràctiques assignat. Quan es fan pràctiques no hi ha teoria.

Podria treballar i estudiar?

Amb els horaris i la metodologia es pot combinar estudi i treball, sempre que la feina permeti els estudiants l’assistència a classe i la realització de les pràctiques.

On es fan les pràctiques?

Els pràcticums, que es fan a partir de 1r, s’ofereixen en difrents centres i serveis assistencials com: hospitals, clíniques privades, centres sociosanitaris, residències, Centres d’Atenció Primària,  PADES, el banc de sang i teixits, mútues de salut laboral, presons… Els estudiants durant els 4 cursos fan un total d’11 rotatoris per diferents serveis assistencials amb l’objectiu d’oferir una visió àmplia dels diferents entorns de treball de la infermeria.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Centre d'Innovació en Simulació

Els estudis d’Infermeria utilitzen la simulació com a eina d’aprenentatge. La recreació d’escenaris complexos permet posar l’alumnat en situacions molt semblants a les que han d’afrontar en el seu dia a dia.

Necessites més informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

15 + 11 =

Notícies dels estudis d’Infermeria

9

Estudiants d’infermeria proven la realitat augmentada per assajar procediments intramusculars en el marc del projecte ARsim2care

9

Dèlia Borda, estudiant d’UManresa, guanya un premi per un pòster sobre exercici i embaràs a IV Jornada d’Estudiants d’Infermeria de l’ADEIC

9

La graduada a UManresa, Andrea Pajuelo, rep una de les beques de la Fundació Corachan als millors estudiants d’Infermeria

9

UManresa posa al dia la seva borsa de treball online que inclourà mig centenar de noves ofertes cada setmana