Grau en Mestre d'Educació Infantil

9

El grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa incorpora una part d’activitat online per permetre concentrar tota la docència presencial en només 4 dies a la setmana.

9

Possibilitat  de pràctiques extracurriculars formatives i remunerades al Lab 0-6, on les estudiants col·laboren amb els professionals d’aquest centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats.

9

Equip docent enfocat a la innovació en didàctica de la ciència i a l’acostament de la cultura científica a la primera infància. L’educació per aprendre fent-se preguntes, no per donar resposte.

9

Integració entre teoria i pràctica al llarg de tot el procés formatiu. Selecció dels centres de pràctiques amb criteris d’excel·lència.

Coneix la història de la Maria

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com es fan les classes?

Són classes eminentment pràctiques, afavorint el diàleg, el debat, el treball en grup i l’exposició oral per part de les estudiants. Els estudis adopten un enfocament integrador dels diferents contextos educatius, sigui dins o fora de l’aula. La nostra metodologia afavoreix la integració dels coneixements a l’aula, combinant la teoria, la pràctica reflexiva i la simulació.

L'horari és de matí o de tarda?

L’horari lectiu és únicament de tarda, de 16h a 20h com a horari marc.

Per què la ciència és un dels eixos principals del grau?

Tota la investigació educativa actual reconeix la importància d’acostar la ciència als infants des de les primeres edats, però alhora, també reconeix que un dels principals problemes per a aconseguir-ho és la falta de coneixement específic i l’actitud negativa cap a la ciència de les futures mestres. UManresa acosta la ciència de manera engrescadora i participativa a les estudiants per a afavorir la millora en l’educació científica dels 0 als 6 anys i aconseguir generacions futures de ciutadans que tinguin una millor relació amb la ciència.

On es fan les pràctiques?

Les pràctiques es fan en escoles seleccionades pel seu model educatiu innovador i de qualitat i són tutoritzades des de la universitat per mestres en actiu.
A més de centres repartits pel territori català, també hi ha convenis amb escoles de qualitat de Galícia, Pamplona, Perpinyà i Pistoia.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Lab 0_6

L’alumnat del grau en Mestre d’Educació Infantil realitza activitats pràctiques al Lab 0_6, un centre d’experimentació en ciència per a infants de 0 a 6 anys.

Què diuen els alumnes d’UManresa?

Necessites més informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

9 + 14 =

Notícies dels estudis d’Educació Infantil

9

250 nens i nenes posen a prova les propostes de les estudiants d’Educació Infantil d’UManresa a la IX Fira d’Experimentació

9

Estudiants d’Educació Infantil d’UManresa publiquen un llibre de contes per ajudar els infants a gestionar emocions

9

Futurs mestres aprenen a treballar la resolució de conflictes amb titelles amb l’especialista britànica, Cariad Astles

9

Estudiants del grau d’Educació Infantil col·laboren en la creació de l’itinerari botànic del Parc de Puigterrà de Manresa

9

UManresa posa al dia la seva borsa de treball online que inclourà mig centenar de noves ofertes cada setmana