Grau en Podologia

9

UManresa incorpora la metodologia de la simulació en la formació del podòlegs per facilitar la incorporació d’actituds i aptituds pròpies d’aquests professionals des del primer curs.

9

Clínica universitària pròpia amb servei de Podologia, quiro-podologia, biomecànica i cirurgia podològica on treballem la cirurgia mínimament incisiva, tant als quiròfans de la Clínica Universitària, com al de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

9

Possibilitat de cursar un doble grau en Podologia i Fisioteràpia, amb accés a doble titulació, en cinc anys i mig.

9

El 100% dels graduats en podologia d’UManresa tenen feina en acabar els seus estudis i són assessorats pel departament d’emprenedoria en cas que vulguin crear la seva propia consulta. 

Què diuen els alumnes d’UManresa?

Atenció personalitzada online

Demana una atenció personalitzada per resoldre dubtes.

Preguntes freqüents

Your Title Goes Here
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Com es fan les classes?

La nostra metodologia afavoreix la integració dels coneixements a l’aula, combinant la teoria, la pràctica reflexiva i la simulació. Des d’una base teòrica, l’alumne adquireix unes competències pràctiques a través de l’entrenament de l’exploració física de la extremitat inferior i de la postura global de l’organisme. També és bàsic el treball en el taller d’ortopodologia, on es realitzen gran quantitat de dispositius terapèutics per a l’extremitat inferior. Pel que fa a la cirurgia podològica, l’estudiant té una sèrie d’experiències, en forma de sessions teoricopràctiques, que li permeten conèixer la globalitat del procés quirúrgic. Aquest aprenentatge afavoreix el desenvolupament de les pràctiques clíniques i permeten l’aplicació de tots els coneixements i habilitats, prèviament treballats, en els pacients reals.

L’activitat pràctica es desenvolupa a la unitat de podologia de la Clínica Universitària, una unitat que compta amb: 3 box de quiropodologia, 2 d’exploració biomecànica amb gravació a alta velocitat i utilització d’escàners, taller d’ortopodologia i quiròfan propi per a la realització de cirurgia podològica.

L'horari és de matí o de tarda?

L’horari lectiu és únicament de matí, de 9h a 13h.

Podria treballar i estudiar?

Amb els horaris i la metodologia es pot combinar estudi i treball, sempre que la feina permeti a l’alumnat l’assistència a classe.

On es fan les pràctiques?

Els pràcticums, que es fan a 3r i 4t, s’ofereixen en centres com: Clínica Universitària de Manresa, hospitals, clíniques privades, residències… Els alumnes fan rotatoris per tenir una visió àmplia dels diferents entorns de treball de la Podologia.

Envia’ns un whatsapp
626 78 24 98

Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 9h a 14h

Centre d'Innovació en Simulació

Els estudis de Podologia utilitzen la simulació com a eina d’aprenentatge. La recreació d’escenaris complexos permet posar l’alumnat en situacions molt semblants a les que han d’afrontar en el seu dia a dia.

Necessites més informació? Escriu-nos un missatge i ens posarem en contacte amb tu.

Política de protecció de dades

14 + 8 =