Campus Manresa de la UVic-UCC

m2 de campus universitari

edificis

estudiants de grau

estudiants de màster i postgrau

estudiants de formació contínua

estudiants d'idiomes

estudiants de CFGS

Serveis del Campus Universitari de Manresa

Residència universitària

La residència és un complex destinat als estudiants universitaris situat a la mateixa avinguda de la universitat. Compta amb 67 habitatges que permeten allotjar prop d’un centenar d’estudiants. La residència també disposa d’espais comuns com la sala d’estudi, la sala de treball en grup, un espai d’oci amb futbolí i billar, la bugaderia i el gimnàs.

 

Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM)

La BCUM compta amb 1200m2 de modernes instal·lacions, 240 punts de lectura, servei de préstec (ordinari i interbibliotecari), sales de treball en grup, servei d’informació especialitzada, tutories d’aprenentatge, entre altres serveis.

 

Clínica Universitària (CU+)

La Clínica Universitària és un equipament docent-assistencial utilitzat per tots els estudiants dels diferents graus de Ciències de la Salut d’UManresa, així com pels alumnes de formació contínua, postgrau i màster. És la seu del CISARC, Centre d’Innovació en Simulació, que compta amb una sòlida base metodològica i un equipament tecnològic de primer nivell per aprofitar la simulació com a eina d’aprenentatge i entrenament d’equips.

 

Lab 0_6

El Lab 0_6 és un centre de descoberta, recerca i documentació per a l’educació científica a les primeres edats. Està situat a l’edifici FUB2 i és on els estudis d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa treballen per generar, transferir i difondre coneixement vinculat a la didàctica de la ciència en infants de 0 a 6 anys.

 

La universitat que creix

El campus Manresa ocupa una superfície de més de 25.000 metres quadrats, distribuïts en quatre edificis i quatre zones d’aparcament. El primer dels edificis es va inaugurar l’any 2002 i va servir per unificar tots els estudis que estaven repartits per diferents espais de la ciutat. Deu anys després, la universitat creixia amb la Clínica Universitària. L’any 2015, el campus es va ampliar amb la posada en marxa de l’edifici FUB2 per acollir el Campus Professional i, finalment, l’any 2019 es va inaugurar la FUB3, un edifici històric destinat als estudis de Fisioteràpia.